Cutierabbit

Alla inlägg under mars 2014

Av Amanda Lindmark - 12 mars 2014 22:13

 

Svar på din fråg Rimo. Syns på måndag. Saknar dig :*


Av Amanda Lindmark - 12 mars 2014 22:02

Idag var jag då på prao igen, men kommer blogga om hela veckan på lördag :)


Men nu på kvällen 18.30 åkte jag och pappa till siba och köpte mixern. Som jag har velat ha :)

Den kostade 299 kr och den är rosa/vit, as fin. Älskar den! Har andvänt den 1 gång, nu på kvällen :)

Gjorde jordgubb smoothie :* As gott, haha. Om ni är som jag älskar smoothie, tipsar jag er att köpa en sån här.

den är så enkla, eftersom man gör smoothin i muggen man dricker i. Så det blir mindre disk, det går på snabbare tid.


Men tipsar stort,            den får 5/5 stjärnor. Men aja kommer dricka det där till frukost är det tänkt. Men ska kolla på 2 nya avsnitt av en serie och en film. Sen sova så puss alla söta :*

     


Av Amanda Lindmark - 11 mars 2014 16:45

Måndag 3/3

Då gjorde jag rent till kaninerna, hamstrarna, fåglarna och gerbilerna och bytte mat och bajslåda ;) Sen fick plocka up massa varor och pricka av. Tjejen som praoade med mig var sjuk på den måndagen. Sen fick jag mata fiskarna och byta vatten till reptilerna. De hade fått in nya fiskar, då fick jag klippa såna där påsar och släppa ner de i akvarium.


Tisdag 4/3

Då var jag inte på praon. Jag var på begravning.


Onsdag 5/3

Då var inte den andra tjejen där häller. Då fick jag städa 5 kaninburar helt rena. Sen byta mat och vatten till resten av djuren. Sen fick jag hjälpa till med olika saker. Sen en tjej som jobbade där hade en rotwiler, så hon frågade om jag ville gå ut med henne. Det gjorde jag gärna. Så jag gick ut med henne i typ 20 min ;) Sen fick jag mata fiskarna. Plocka ut varor från lagret. De hade fått in nya fiskar, då fick jag klippa såna där påsar och släppa ner de i akvarium.


Torsdag 6/3

Tjejen var där och då så hjälptes vi åt och byta mat och sånt. Sen fick vi plocka upp typ 200 pip leksaker till hundar och pricka av de på en lista. Sen fick vi mata fiskarna. Sen plocka ut saker från lagret.


Fredag 7/3

Sista dagen.

Då fick jag mata alla djuren igen. Byta vatten och bajslåda. Sen alla pip leksaker fick vi prismärka med en sån där apparat. Typ 100 leksaker. Men det var kul. Sen fick jag plocka saker för typ 100 kr som jag fick. På fredagen matade jag fiskarna och kollade på varor om det fanns på lagret och sånt.

Av Amanda Lindmark - 10 mars 2014 22:25

Hejsan :) Ska snart sova, kankse kolla på en till film. Haha, men vad gör ni da?

Idag var jag på praon och det var rätt okej dag. Sen imorgon ska jag på begravning.

Kan kanske lägga ut bild på min outfit <3 puss //Amanda


Av Amanda Lindmark - 9 mars 2014 21:41

   Filmade medans jag bakade, kanske lägger upp en video, haha :)


Av Amanda Lindmark - 9 mars 2014 20:39

Praovecka

   

Frankie är husdjur till en som jobbar där, världens gulligaste :*     

Måndag 24/2


Det var första dagen. Jag åkte dit vid kl 8.24 och började kl. 9.00 Jag gick in till personalrummet och tog av mig jackan och väskan. Sen chefen där sa att jag skulle gå in till djuren och byta vatten och ge de mat. Så jag bytte bajslåda, vatten och ny mat till hamstrarna och gerbilerna. Sen nytt hö, vatten och mat till kaninerna. Sen var det en annan tjej som prao där som heter Micaela, hon bytte mat och vatten till fåglarna. Sen fick vi ta hand om djuren som var på lagret. Asså djur folk hade lämnat in under deras semester. Sen gav jag mat till fiskarna och det var typ första dagen.


Tisdag 25/2


Då var den andra tjejen sjuk. Då fick jag städa till alla djuren, fick lite hjälp av de som jobbade där. Sen gav jag de morötter och sallad. Sen fick jag pricka av varor och ställa upp de på hyllor. Sen hjälpte jag till med saker de bad om. Kommer inte riktigt ihåg. Sen åt jag lunch vid kl 12.00-13.00 och slutade kl 14.00 Jag fick bygga ihop en fågelbur också. Vi städade några hamsterburar. Så fick de in nya kaninungar och marsvin.


Onsdag 26/2


Då var tjejen hemma också. Så fick göra det där till djuren själv. Vi fick nya varor och då fick jag pricka av alla varor och gå och ställa de på deras plats. Ganska kul och göra det. Sen fick jag mata alla fiskar. Sen hade de fått in typ 300 nya olika fisk arter. Då fick jag klippa flera påsar i varje akvarium. Helt ok! Sen fick jag sätta prislappar på vissa saker. Sen byggde jag en hamster bur. Sen städade jag massa kaninburar. Sen fick de in nya hamstrar.


Torsdag 27/2


På torsdagen gjorde jag nästan samma sak som på onsdagen, förutom det där med fiskarna. Fast tjejen var där och då hjälptes vi åt. Sen matade vi alla djuren och så. Den dagen var rätt så lugn. Jag satt och räknade hur mycket det fanns av varje sak inom ett speciellt märke. Ganska jobbigt men..


Fredag 28/2


På fredagen fick vi plocka upp massa 10 kg kattsand. Typ 20 st, jätte tunga. Sen fick vi pricka av varje sak, hahaha. Sen fixade vi till djuren på morgonen. Sen fick vi torka av några hyllor. Sen till lunch åt jag en kyckling sallad från ilpiatto i farsta centrum.


Det här var min första vecka på prao. Det här är ungefär hur varje dag var. Kanske glömde något nån dag. Men har ganska kort minne, hahaha.

Puss, Amanda <3

Det här är jag

Jag heter Amanda och är 16 år ♥ Klicka på "visa presentation" för att få veta mer om mig ♥

Fråga mig

16 besvarade frågor

Översätt

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se