Cutierabbit

Alla inlägg under december 2015

Av Amanda Lindmark - 16 december 2015 14:18

Hej! Sitter på tunnelbanan påväg till min läkare :) Senare ikväll ska jag till gymmet med Erika :)

Började kl 11.45 idag, hade bara en lektion :) Sen stannade jag kvar och pluggade lite hundkunskap i studion! Ska ha prov på hundraser och rasgrupper på fredag :) Men vi hörs, puss och kram :*

Av Amanda Lindmark - 15 december 2015 23:53

Hej! Idag fick jag en natt kräm, en likadan som jag fick härom dagen fast dag kräm :) Har inte testat den än, men tänkte använda den senare!
Kollar på tv nu, ska sova snart :) Godnatt, puss :*

Av Amanda Lindmark - 15 december 2015 17:50

Hej! Står och väntar på bussen till Haninge nu, ska möta upp Erika och vi ska gå till gymmet :) Vi ska köra kondition i 1 h 20 min, efter det ska jag åka hem och duscha! Efter ska plugga till hundras provet på fredag :)

Idag hade jag en lektion, började kl 13.20 och slutade runt kl 16.00 :) Vi var på hundcentret, vi körde lite lekar och hade det riktigt roligt :) Vi körde agility med hundarna och samlade poäng och så! Vi myste och åt fika, skum tomtar, pepparkakor och julmust :) Sedan åkte jag hem och åt middag, nudlar och korv!

Men vi hörs senare, puss :*

Av Amanda Lindmark - 15 december 2015 01:44

Hej! Eftersom jag ska till hund centret imorgon i skolan, så är det vår sista lektion för iår :) Så ska ge de en varsin julklapp, båda lärarna har 2 hundar var :) Så köpte leversnittar och ett paket med slags pinnar :) Så tog en del leversnittar och 2 pinnar och la det i cellofan papper med ett lila band :) Gjorde även en påse till min hundkunskapslärare och till Erikas mamma :) Alltså till Dixi, Toffee och Polly <3 Hörs, puss!

Av Amanda Lindmark - 15 december 2015 01:40

Hej! Ligger i sängen nu och ska sova, börjar kl 13.20 och då ska jag till hund centret :) Ska bli kul och på kvällen ska jag åka och gymma med Erika!

Nu under kvällen var jag, mamma och pappa i länna. Vi var inne på rusta och sedan Eurostore :) Köpte lite saker, bland annat julklappar :)
Pappa köpte rosor till mig <3

Godnatt, vi hörs imorgon! Puss :*

Av Amanda Lindmark - 14 december 2015 20:43

Hej, i dagens lucka fick jag ett rött nagellack :) Ska bli kul att testa, jag använder dock inte nagellack så ofta. Men tänkte använda detta under jul :)
Hörs, puss :*

Av Amanda Lindmark - 14 december 2015 20:37

Heej! I går dagens lucka fick jag någon sak man har för att skrubba kroppen i duschen :) Har inte hunnit testa den än, så har inget direkt att säga om den! Hörs :*

Av Amanda Lindmark - 14 december 2015 12:44

Heej :) Sitter på pendeln till skolan nu, börjar kl 13.10 Har sällskapsdjur och efter det ska jag göra prov på reptiler :) Kommer nog gå bra, har hunnit plugga och så! Slutar runt kl 16.00, då ska jag hem och bara ta det lungt! Ska kanske åka till rusta och eurostore med pappa senare :) Har lite julklappar att köpa, hörs senare. Puss :*

Juste det har snöat, jippi :) Fast det är väldigt kallt må jag säga. Men hoppas vi får en vit jul iår :) Såg att de hade snöat igår när Erika och jag kom ut från gymmet och nu i morse :)

Det här är jag

Jag heter Amanda och är 16 år ♥ Klicka på "visa presentation" för att få veta mer om mig ♥

Fråga mig

16 besvarade frågor

Översätt

Kategorier

Arkiv

Senaste inläggen

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se